Ема Хеминг Уилис разказва за вината, която изпитва, откакто съпругът ѝ Брус

...
Ема Хеминг Уилис разказва за вината, която изпитва, откакто съпругът ѝ Брус
Коментари Харесай

„Боря се с вина”: Съпругата на Брус Уилис с откровено признание за болестта му

Ема Хеминг Уилис разказва за виновността, която изпитва, откогато брачният партньор ѝ Брус Уилис бе диагностициран с фронтотемпорална деменция през февруари. 

В публикация, написана от самата нея за Sunday Paper, моделът показа какъв брой признателна е да има достъп до избрани лекари и медицински експерти , които други хора може би нямат. 
                             

Боря се с виновност , знаейки, че имам запаси, които другите нямат. Когато излизам на разходка, с цел да прочистя мислите си, ми е гузно, че не всички, които имат близки с заболяването, могат да си позволят това “ , написа Ема. 

Тя споделя, че откакто разказала за протичащото се в фамилията им и това привлякло вниманието на пресата, схванала, че има хиляди неразказани и нечути истории, всяка от които заслужава съчувствие и угриженост.  
                             

„ В същото време виждам, че това, което споделям, има значение за другите , които се борят, и до някаква степен ги кара да се усещат видени и разбрани. “ 

Тя добави, че желае хората да знаят, че когато чуе сходна история за друго семейство, съпреживява скръбта, дружно с тях. За нея е значимо да бъде бранител на тези, които нямат нужните време, средства и сила да поставят грижите за болните. 
                             

В публикацията Ема също по този начин изясни по какъв начин едно от нещата, които е осъзнала по време на тази битка, е значимостта от съдействие.  В началото се тормозила от това да излезе пред обществото и да опише за диагнозата на Брус, само че в този момент се усеща облекчена от това, че го е направила.  

„ Изведнъж към този момент не бях сама и можех да потърся поддръжката, от която Брус, аз и фамилията ни толкоз обезверено се нуждаехме “, написа Ема. 

Съпругата на Брус добави, че незабавно се е свързала с хора, разбиращи тяхната история.  
                             

„ Дори не е нужно да се изяснявам. Хората, които срещнах, изпитват толкоз доста съчувствие и са толкоз решени да оказват помощ ”, споделя тя.  

Въпреки че Ема се е примирила с обстоятелството, че сега няма лек за заболяването, нейната цел е да образова себе си, както и другите, в опит да откри подобен.  
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР